Un cameraman de la TV Buzau a murit in timp ce filma un accident rutier

LAURENTIU-PAUN-300x207Laurenţiu Păun, cameraman la TV Buzău, a murit ieri după-amiază pe şoseaua de centură în timp ce filma un accident auto.

Echipa de filmare de la TV Buzău se întorcea de la un accident petrecut pe şoseaua de centură a oraşului Buzău, soldat cu un mort şi trei răniţi, când, la câteva sute de metri, cameramanul şi reporterul de la TV Buzău au oprit ca să filmeze o altă tamponare produsă în apropierea unei curbe. Cameramanul Laurenţiu Păun se afla în afara carosabilului, pe sensul de mers dreapta, şi filma autoturismul ajuns în şanţ. Un Mercedes cu numere de Italia venit din curbă şi care intrase în derapaj l-a izbit în plin. Strivit între Mercedes şi maşina pe care o filma, operatorul nu a avut nicio şansă. Tânărul a murit la cateva zeci de secunde de la producerea accidentului.
Laurenţiu Păun, avea 30 de ani, absolvise Facultatea de Finanţe-Bănci, şi lucra la TV Buzău din vara anului trecut în funcţia de cameraman. Este al treilea jurnalist buzoian care îşi pierde viaţa în timpul serviciului după reporterul Elena Popescu şi cameramanul Ionuţ Barbu, care au sfârşit în explozia de la Mihăileşti din 2004.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Be the first to comment

Leave a Reply