Un galățean a câștigat marele premiu de 11 milioane la Loto. Vezi cu câți bani va rămâne

marele premiuCel mai mare premiu din istoria Loteriei Naționale s-a câștigat ieri. Un gălățean a reușit să pună mâna pe premiul record de 11 milioane de euro cu numai 16,9 lei, acesta completând un bilet cu trei variante simple și o variantă Noroc.

Toate cele 3 variante jucate de gălățean s-au dovedit a fi câştigătoare, astfel că, pe lângă premiul de categoria I, jucătorul norocos a obţinut aproximativ 871 de lei, premiu de categoria a 3-a şi încă 30 de lei, premiu de categoria a 4-a.

Reportul record de 11 milioane de euro a fost strâns în ultimile 8 luni, perioadă în care nimeni nu a reușit să ghicească cele 6 numere norocoase. Numerele extrase ieri sunt: 6, 7, 18, 22, 47 şi 49.

Câstigătorul se va alege, după oprirea impozitelor pentru astfel de venituri, cu suma de 8,25 milioane de euro (aproximativ 36 de milioane de lei). Potrivit legislatiei in vigoare “veniturile din jocurile de noroc, se impun, prin retinere la sursa, cu o cota de 20% aplicata asupra venitului net care nu depaseste cuantumul de 100 milioane lei si cu o cota de 25 % aplicata asupra venitului net care depaseste cuantumul de 100 milioane lei”. Norocosul gălățean are la dispoziție 90 de zile pentru a-și revendica premiul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


11 − 2 =