VALEA BUZAULUI: o nouă stradă în municipiul Buzău

strbuzauÎn aglomerația de pe strada Transilvaniei (n.r. Simileasca) va apărea o nouă stradă cu denumirea Valea Buzăului. Primarul Boșcodeală nu face investiții în infrastructura orașului, ci doar constată că strada cu pricina există în fapt, dar nu are o denumire oficială.
 „În zona delimitată de imobilele cu nr. 425 și 427 de pe strada Transilvaniei și zona stației CF Buzău Nord se regăsesc mai multe societăți comerciale, locuințe colective, dar și cetățeni care dețin în proprietate imobile-construcții și terenuri, care însă nu pot beneficia de o adresă corectă și clară, ele neavând acces direct din strada Transilvaniei, ci dintr-o arteră de circulație laterală existentă, care nu are atribuită o denumire”, se arată în expunerea de motive a primarului Constantin Boșcodeală.
În ședința de joi a Consiliului Municipal Buzău, se va supune aprobării proiectul de hotărâre, iar în documentele de identitate ale buzoienilor care locuiesc aici, în dreptul adresei, va apărea denumirea „strada Valea Buzăului”.
 

Be the first to comment

Leave a Reply