Victorie pentru play-off

646x404Debut de retur excelent pentru Gloria, elevii lui Ion Viorel s-au impus cu categoric 4-1 pe terenul „marinarilor” de la Farul. Astfel, buzoienii au razbunat infrangerea din etapa de debut a actualului sezon, cand Farul a castigat la Buzau cu 2-1.

Chiar daca scorul a fost unul destul de clar, meciul nu a fost deloc unul usor pentru trupa din „Crang”, Farul reusind sa deschida scorul dupa doar 12 minute prin Bolat. Buzoienii au replicat rapid, si Verdes a reusit sa egaleze in minutul 18. La doar cateva minute dupa golul egalizator Farul obtine penalty, dar la fel ca meciul tur rateaza, Stoicescu reusind sa bareze sutul slab al lui Florea.

Socul ratatrii penalty-ului este resimtit de marinari, iar Gloria face 2-1 prin acelasi Verdes. Pana la pauza Gloria mai marcheaza o data prin Danita, iar buzoienii intra la pauza cu un avantaj linsititor de doua goluri. Nici in repriza a doua Farul nu isi revine, iar Buzaul mai marcheaza o data prin Puscare, gol care avea sa inchida si tabele de marcaj, care dupa 90 de minute arata un neverosimil 4-1 pentru trupa lui Viorel.

Victoria de la Constanta este cu atat mai importanta, daca tinem cont ca cele doua echipe sunt in lupta directa pentru locul 6, ultimul care duce in play-off. Astfel Gloria se mentine pe locul 6 si se distanteaza la 3 puncte de Farul, avand si avantajul meciurilor directe.

In urmatoarea etapa Gloria va intalni sambata in nocturna, de la ora 17.00 pe Rapid, ocupanta locului 4. In tur buzoienii au plecat neinvinsi din Giulesti, scor 1-1.

Be the first to comment

Leave a Reply